top of page

Roof Service Company 

Platte daken

Platte daken met roofing in regio Antwerpen

Platte daken

Een plat dak, strak plan!

Roof Service Company heeft een jarenlange ervaring in zowel platte als hellende daken . Platte daken zijn vandaag populairder dan ooit, daar zitten de moderne bouwstijlen zeker voor iets tussen waar een dak met strakke uitstraling op thuishoort. Maar naast een moderne look zijn er nog heel wat goede redenen om te kiezen voor een plat dak!

Voordelen platte daken

1
Haal alles uit elke ruimte onder een plat dak

In tegenstelling tot een hellend dak gaat er met een plat dak geen ruimte verloren door schuine wanden. Zo wordt elke ruimte optimaal benut! Meer lichtinval en zuurstof binnen? Een plat dak kan ook gecombineerd worden met een dakraam of dakkoepel.

2
Maar ook bovenop een plat dak komt er ruimte vrij

Op een plat dak kan een dakterras of moestuin geplaatst worden. Zo creëert u een oase aan buitenruimte. Een groendak of sedumdak moet wel met vakmanschap gelegd worden om toekomstige dakproblemen te vermijden. Laat groendaken nu net ook een van de specialisaties van Roof Service Company zijn! 

3
Voordelige dakbedekking

Wij leggen platte daken met roofing. Voor een plat dak is minder bouwmateriaal vereist en zijn timmerwerken zoals bij hellende daken overbodig, wat van een plat dak een voordelige keuze maakt.

Plat dak

Een plat dak opbouwen

Net als bij een hellend dak is een precieze plaatsingstechniek cruciaal voor een kwaliteitsvol, veilig, betrouwbaar en duurzaam eindresultaat. Een slecht geplaatst plat dak is veel vatbaarder voor lekkage wanneer het regenwater op het dak blijft liggen. Laat daarom de plaatsing over aan Roof Service Company om te genieten van alle voordelen van platte daken. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat uw platte dak een klein beetje afhelt naar de regenpijp, waardoor regenwater vlot wordt afgevoerd en uw roofingdak in topconditie blijft.

Platte daken met roofing

Een plat dak met roofing is gekend om zijn prima prijs/kwaliteit: betaalbaar en tegelijkertijd bijzonder duurzaam. Platte daken met roofing hebben een levensduur van zo’n 30 jaar.

Footer

Een plat dak met roofing in Antwerpen? Contacteer Roof Service Company voor een bezoek ter plaatse!

Wat is de kostprijs van een plat dak?

De kostprijs van een plat dak is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting, isolatie aan de buitenkant en de afwerking. Vraag meteen een plaatsbezoek aan en wij komen met plezier een kijkje nemen om de werken in te schatten.

bottom of page