top of page

Roof Service Company 

Koper en zink werken

Koperwerken, zinkwerken en dakgoten regio Antwerpen

Koper- en zinkwerken

Roof Service Company in Antwerpen heeft niet alleen oog voor een kwaliteitsvolle en duurzamedakbedekking op platte daken en hellende daken, groendaken en dakisolatie , er moet zeker ook goed nagedacht worden over een waterdicht regenafvoersysteem in koper of zink. Ook in koperwerken, zinkwerken en dakgoten in heel regio Antwerpen zijn we gespecialiseerd. Hebt u een lek in uw dakgoot of begint het hout rond uw dakgoten te rotten? Dan wordt het tijd voor een renovatie.

Dakgoten plaatsen

Dakgoten hebben een belangrijke functie: ze vangen het regenwater- op en leiden het via de afvoerpijp vlot af. Dakgoten zijn verkrijgbaar in zink of koper. We plaatsen uw dakgoten volledig met bijhorende afvoeren en goothaken.

Corner of a Roof Gutter
dakgoten zink

Dakgoten in zink

Dakgoten en afvoerpijpen in zink worden het meest gevraagd en dat heeft te maken met de uitstekende prijs/kwaliteit. Zink is dan ook een weersbestendig en duurzaam materiaal dat makkelijk hersteld kan worden. 

Dakgoten in koper

Koperen dakgoten zijn een streling voor het oog, met een authentieke, warme uitstraling. Net zoals zink leent koper zich perfect voor dakgoten en afvoerpijpen, maar koper is prijziger. Dit materiaal is nog duurzamer dan zink.

koper dakgoten
12027140_422018444659880_4805610520187178211_o.jpg

Vertrouw uw koperwerken, zinkwerken en dakgoten in regio Antwerpen toe aan Roof Service Company. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse!

bottom of page