top of page

Roof Service Company 

Hellende daken

Hellende daken met pannen, leien of roofing in regio Antwerpen

Een hoogwaardig hellend dak

Een hellend dak vergt puur vakmanschap, van daktimmerwerken en onderdak tot dakbedekking en afwerking. Roof Service Company is op alle platte daken  en hellende daken thuis: zo werken we met pannen, leien en roofing. We zijn uw dakwerker in Antwerpen om uw hellende dak te herstellen of te renoveren. Bij dakrenovatie komen we ook altijd eerst een kijkje nemen om te bepalen welke delen van uw dak vervangen dienen te worden. Hierbij geven we steeds eerlijk en vakkundig advies, zodat u weet waar u aan toe bent.

Dakconstructie

Geen duurzaam dak zonder een degelijke dakconstructie

Of u nu een nieuw hellend dak laat leggen of uw oude dak wenst te renoveren: een goede dakconstructie is de basis van elk duurzaam hellend dak. Denk hierbij aan stevige balken en platen die het dak ondersteunen. We kunnen een compleet nieuwe dakconstructie voorzien of uw huidige dakconstructie gedeeltelijk renoveren. Ook aan een stevig onderdak wordt natuurlijk gedacht.

1
Een pannendak

Dakpannen zijn nog altijd de meest gevraagde dakbedekking voor een hellend dak. Een pannendak kan dan ook in de meest uiteenlopende uitvoeringen en kleuren gerealiseerd worden, afhankelijk van uw persoonlijke stijl en budget.

2
Een leiendak

Een leiendak is bijzonder duurzaam en leent zich perfect voor elke bouwstijl, van landelijk tot strak. Zowel natuurleien en kunstleien zijn in heel wat kleuren beschikbaar en kunnen ook ingezet worden om een gevel af te werken.

3
Dakisolatie

Vandaag is dakisolatie niet meer weg te denken bij een dakrenovatie: niet alleen omwille van de steeds strenger wordende energiewetgeving, u bespaart natuurlijk ook op energie en houdt het binnen tijdens de koude wintermaanden langer warm en in de zomer langer fris. Wij isoleren uw dak aan de buitenkant.

Roof
Footer

Een hellend dak met pannen of leien in Antwerpen? Contacteer Roof Service Company voor een bezoek ter plaatse!

Koperwerken, zinkwerken, dakgoten

Bij de afwerking van een hellend dak mogen dakgoten uiteraard niet ontbreken om het regenwater probleemloos af te voeren. Wij realiseren uw koperwerken en zinkwerken , plaatsen nieuwe dakgoten met regenpijpen of herstellen uw bestaande dakgoten met materialen op maat van uw bouwstijl en budget.

bottom of page